درحالی‌که رهبر انقلاب نسبت به سفرهای پرهزینه مسئولان انتقاد کرده و رئیس‌جمهور از کمبود منابع سخن می‌گوید، سندی نشان می‌دهد رئیس سازمان محیط‌زیست برای سفر به برزیل، ۵۰ میلیارد تومان از بودجه پیش‌بینی نشده درخواست کرده است.

شینا انصاری

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از کیهان، درحالی‌که رهبر انقلاب در دیدار هفته دولت سال جاری نسبت به سفرهای گران و پر هزینه مسئولان دولت انتقاد کردند و از سویی دیگر مسعود پزشکیان در هر سخنرانی خود از کمبود منابع و عدم وجود پول برای انجام پروژه‌ها سخن می‌گوید، ‏مطابق سند منتشر شده، ‎شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست برای سفر به برزیل و شرکت در کاپ ۳۰ متعاهدین کنوانسیون تغییر اقلیم، درخواست ۵۰ میلیارد تومان پول از اعتبارات پیش بینی نشده سازمان برنامه‌وبودجه کرده بود!

هر طور که حساب کنیم این مبلغ بسیار بیشتر از هزینه یک سفر دوروزه متعارف برای سفر به برزیل است. معلوم نیست خانم معاون با چه خدمات و امکاناتی بودجه این سفر را محاسبه کرده‌اند! سفری که حتی انجام آن نیز ضروری به نظر نمی‌رسد.

کد خبر 992984
منبع: کیهان

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 13
  • احمد IR ۱۴:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
    4 40
    برای محیط زیست ۱۰ ها برابر از این میزان باید هزینه شود تا اب داشته باشیم
    • Borzoo NO ۱۴:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
      34 1
      با هزار برابر هزینه هم نمی توان آب داشت..زیرا آب از آسمان میاید و آسمان هم به پول احتیاج ندارد..فقط پول میلیاردی برای این عده که به جنگلهای آمازون بروند و باران و جنگل های آن را تماشا کنند و دست خالی هم برگردند و صندوق ارز کشور را هم خالی کنند
    • IR ۱۶:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
      21 2
      هزینه شد و باز هم آب نداشتیم شما ۵۰۰ میلیارد تومن را پرداخت میکنی
  • ع IR ۱۵:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
    12 0
    حرف‌شما‌درست‌بیایید‌سمینهارها‌و‌.‌....اینها‌را‌کم‌کنید‌
  • IR ۱۶:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
    28 2
    برای خوشگذرانی خانم خیلی‌ها خوب بوده
  • IR ۱۶:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
    31 2
    خخخخخ لابد به اتفاق خانواده می خوان برند
  • علی IR ۲۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
    13 0
    ی سفره ای پهن هست هر کی از ی سمتی شروع کرده به خوردن مردم هم ی لقمه بندازید جلوشون کافیه
  • به GB ۲۱:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
    15 0
    حتی اگر یک دلار هزینه باشد این یک دلار جای بهتری باید خرج شود. کشور از نبود مدیر شایسته رنج میبرد.
  • IR ۲۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
    9 0
    لازم است بررسی دقیق شود و نتیجه هم به اطلاع مردم برسد‌
  • سحر IR ۱۱:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۹
    2 0
    برای سفر دو روزه؟ چه تکنولوژی هست که میخوان بخرن بیارن باران بیاد. همان بدن شرکت ما باهاش تکنولوژی های جدید تضفیه پساب و تولید انرژی سبز صرف کنیم. اون خانم هم بره سراغ احیای تالاب هایی ک خشک شده و سطل سطل اب بریزه شاید ی کار مفید کرده باششه.